Software voor Groenprojecten

Het plannen en uitvoeren van groenbeheer en landschapsbeheer projecten is een uitdaging voor hoveniers. Door de variëteit aan groenprojecten en specialistische werkzaamheden hebben hoveniers, groen- en landschapsbeheerders steeds meer moeite met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Groenbeheerders zijn veel tijd kwijt aan het initiëren, coördineren en beheren van de processen voor seizoensgebonden werkzaamheden zoals; eikenprocessierupsbeheersing en aanleg of onderhoud van landschappen. Het inplannen van seizoensgebonden werkzaamheden, taakverdeling, inroosteren van medewerkers voor het uitvoeren en onderhouden van verschillende landschapsprojecten, is een tijdrovend en kostbaar proces. Om de variëteit aan activiteiten te automatiseren, hebben hoveniers, groen- en landschapsbeheerders een totaaloplossing nodig die de verschillende processen en werkstromen binnen het bedrijf optimaliseert.

Invantive Vision is een softwareoplossing die de verschillende processen van groen en landschapsbeheerders op elkaar af stemt. Invantive Vision optimaliseert het initiëren, plannen en factureren van landschap en groenprojecten. Invantive Vision biedt een totaaloplossing voor al uw marketing, projectplanning, klantenservice, documentenbeheer, personeelsplanning, urenregistratie en facturatieprocessen De softwareoplossing geeft u de mogelijk om de verschillende processen online en in Microsoft Outlook te optimaliseren en de werkstromen te beheersen. De integratie met Microsoft Outlook en het online interface bieden u de vrijheid om groenprojecten vanaf elke gewenste locatie te initiëren en te beheren. Daarnaast geeft deze functionaliteit u de mogelijkheid om werkzaamheden gemakkelijk in te plannen, de planning te wijzigen, de Outlook agenda te synchroniseren en te delen en projecten direct te factureren. Flexibiliteit en functionaliteit maken van Invantive Vision dé softwareoplossing voor groenprojecten en landschapsbeheerders.

Software voor groenprojecten

Beheer en optimaliseer uw landschaps- en hoveniersprojecten

Invantive Vision stelt u in staat om een meervoud van bedrijfsprocessen met één softwareoplossing te beheren. De softwareoplossing stelt u in staat om al uw projecten gedurende het gehele product- en projectbereik te beheren. Invantive Vision optimaliseert de diverse processen waar groen en landschapsbeheerders dagelijks mee bezig zijn. Processen zoals; het planten en zorgen van bomen, het groeien en maaien van gras, het zaaien van perken en bloemen kunnen met Invantive Vision eenvoudig vooruit worden ingepland. Daarnaast kunt u ook eenmalige projecten zoals het plaatsen van hekken, bouwen van patio's, vijvers en watervallen gemakkelijk plannen en opleveren.

Als uw processen en projecten eenmaal zijn ingepland, houd Invantive Vision u op de hoogte van de voortgang. Invantive Vision heeft namelijk verschillende monitoring en analyse functies, die u de voortgang van het project deels automatisch laten bewaken. De integratie met Outlook geeft u namelijk de mogelijkheid om projectspecifieke meldingen automatisch via e-mail te versturen en te ontvangen. Zodra de status van een proces verandert of voltooid is krijgt u direct een bericht per e-mail. Dit zorgt ervoor dat u projecten en processen eenvoudig kunt controleren en aansturen. Deze functionaliteit maakt het monitoren en beheren van kritieke bedrijfsprocessen en projectbudgetten gemakkelijker. Naast het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en werkstromen, optimaliseert Invantive Vision ook uw facturatieproces. Invantive Vision kan projectinformatie met verschillende boekhoudprogramma's, waaronder Exact Online, Reeleezee, King en Twinfield, uitwisselen. Via een XML koppeling wisselt Invantive Vision deels automatisch projectinformatie met uw projectadministratie uit. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk werkbonnen kunt uitdraaien en direct kunt factureren. Invantive Vision geeft u het overzicht om uw groenprojecten te beheren en conform afspraak op te leveren.

Software voor groenprojecten

Met Invantive Vision hebben groen en landschapsbeheerders een totaaloplossing om de verschillende werkstromen en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het optimaliseren van processen met Invantive Vision verlaagt de arbeidskosten, verhoogt de productiviteit en verbetert de dienstverlening. Met Invantive Vision levert u groenprojecten conform afspraak en binnen budget op. Vanwege de functionaliteit en flexibiliteit raden hoveniers, groen- en landschapsbeheerders Invantive Vision aan. Met Invantive Vision is het beheren van de verschillende groenprojecten en processen geoptimaliseerd. Probeer de online demo en ervaar de functionaliteit van Invantive Vision.

Landschapsbeheer

Verbeter uw marketing en klantrelatie met de software Invantive Vision

Invantive Vision stelt hoveniers, groen- en landschapsbeheerders in staat om de marketing, verkoop en klantenservice op elkaar af te stemmen. Invantive Vision laat u activiteiten die met marketing en klantenservice te maken hebben eenvoudig beheren. De softwareoplossing optimaliseert uw marketing en klantenservice processen vanaf het eerste klantcontact tot het opleveren van een project. Invantive Vision voorziet u van een geïntegreerd klantrelatiebeheersysteem (CRM) en documentmanagementsysteem (DMS). Hiermee kunt u al uw contacten, correspondentie, documenten, werkorders, leveringscontracten en afspraken binnen één systeem beheren. Dit stelt u in staat om naast het registreren van nieuwe klanten, prospects en telefoongesprekken, direct op berichten te reageren, e-mails en documenten te archiveren en uw data te analyseren. Het voordeel hiervan is dat de processen van de klantenservice en marketing parallel kunnen worden uitgevoerd. Marketeers kunnen door queries uit te voeren de database analyseren, nieuwe verkoopkansen ontdekken en deze voor de klantenservice zichtbaar maken. Bij het opvragen van de klantgegevens, kunnen de klantenservicemedewerkers een specifiek bod aan de klant voorleggen. Het resultaat is een verhoogde omzet en persoonlijke dienstverlening.

Met Invantive Vision kunnen groen en landschapsprojecten online en in Microsoft Outlook worden beheert. Hierdoor heeft u altijd toegang tot uw projectdocumenten, klantgegevens, personeelsplanning en financiële informatie. Invantive Vision optimaliseert en verbetert uw groenprojecten en processen.

Landschapsbeheer

Softwareoplossing voor groen en landschapsbeheer

De softwareoplossing Invantive Vision stelt u in staat groenprojecten te initiëren, eenvoudig personeel in te plannen, nieuwe verkoopkansen te ontdekken en projectinformatie met Exact Online, King, UNIT4 Multivers, Reeleezee en Twinfield uit te wisselen. De softwareoplossing stelt u in staat om flexibel projecten te initiëren en te beheren. Door de online en Microsoft Outlook interface kunt u vanaf elke locatie een project creëren, taken vooruit plannen en verdelen, medewerkers toe kennen, de outlook agenda synchroniseren en te delen. De uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit maken van Invantive Vision dé softwareoplossing voor groenbeheer en landschapsprojecten. Enkele voordelen voor hoveniers op een rij:

  • Vanaf elke locatie hoverniersprocessen optimaliseren met de gebruikersvriendelijke online en Microsoft Outlook gebruikersinterface.
  • Eenvoudig vooruit plannen van personeel en hovenierstaken.
  • Geïntegreerd klantrelatiebeheersysteem en documentbeheersysteem.
  • Uitgebreide analyse en rapportage functionaliteit.
  • Vanuit het systeem direct e-mailen en bellen met klanten.
  • Ontvangen van procesvoortgang en statusberichten op u iPhone, iPad, Windows 8 of elke ander mobiele apparaat.
  • Eenvoudig synchroniseren, delen en beheren van de Microsoft Outlook agenda.
  • XML-modules om projectinformatie uit te wisselen met uw boekhoudingsprogramma.
  • Werkbonnen direct bekijken, uitprinten en factureren vanuit de software voor meer rendement in uw hoveniersbedrijf.