Branches

 • Vastgoed

  Invantive levert een grote verscheidenheid aan softwareoplossingen voor vastgoedontwikkelaars. Invantive Estate geeft vastgoedontwikkelaars alle inzichten om financiële risico’s in te schatten, de slagkracht te vergroten en projecten succesvol af te ronden.

  Bekijk volledig aanbod
 • Financiën

  Invantive ontwikkelt specifieke softwareoplossingen voor de financiële dienstverlening. Met onze ervaring en datawarehouse diensten helpen wij uw kredietmanagement te optimaliseren, uw positie en klantrelatie te verbeteren.

  Bekijk volledig aanbod
 • Bankwezen

  Invantive levert datawarehousing, IT-Architectuur en regelgevende rapportage diensten voor de bancaire en de financiële sector. Onze ervaring en expertise stelt ons in staat complexe financiële processen te analyseren en te optimaliseren.

  Bekijk volledig aanbod
 • Automatisering

  Invantive levert procesautomatisering software voor verschillende branches. Onze deskundigheid met het automatiseren van specifieke processen, stelt ons in staat om complexe bedrijfsprocessen voor diverse branches te optimaliseren.

  Bekijk volledig aanbod
 • Groenbeheer

  Invantive levert oplossingen die de verschillende processen van groenbeheerders optimaliseren. Onze softwareoplossing stelt u in staat om online en in Microsoft Outlook groenprojecten en documenten te beheren, personeel te plannen en uw klanten direct te factureren.

  Bekijk volledig aanbod
 • Ingenieurs

  Invantive levert procesoptimalisatie software voor ingenieurs. Onze softwareoplossing stelt ingenieurs in staat om de verschillende processen te optimaliseren en de bedrijfsresultaten te verbeteren.

  Bekijk volledig aanbod