Diensten

 • IT-beheer

  Invantive levert IT-beheer en IT-infrastructuur optimalisatiediensten vanuit een zakelijk perspectief. Onze diensten stellen u in staat om uw IT-infrastructuur te optimaliseren en de beheerkosten te verminderen.

  Bekijk volledig aanbod
 • Maatwerksoftware

  Invantive levert maatwerk softwareoplossingen die aan uw huidige en toekomstige eisen voldoen. Onze diensten stellen u in staat om solide, innovatie en flexibele bedrijfssoftware op maat te ontwikkelen die met u organisatie meegroeit.

  Bekijk volledig aanbod
 • Datawarehouse

  Onze datawarehouse diensten verhogen de performance van uw database. Dit geeft u het voordeel van het sneller extraheren van gegevens voor het samenstellen van financiële of andere rapporten.

  Bekijk volledig aanbod
 • IT-Architectuur

  Onze IT-Architectuur diensten stellen u in staat om uw informatievoorziening inzichtelijk te maken voor het ontwikkelen en implementeren van een solide applicatie-architectuur.

  Bekijk volledig aanbod
 • Performance Tuning

  Invantive levert performance tuning diensten die de prestaties van uw bedrijfssoftware- en applicaties optimaliseren en verbeteren. Onze diensten stellen u in staat processen te optimaliseren, kosten te verminderen en de productiviteit te verhogen.

  Bekijk volledig aanbod
 • Regelgevende Rapportage

  Invantive levert een variëteit aan rapportage, compliance en regelgeving diensten. Met onze diensten kunt gemakkelijk processen op compliance en regelgeving controleren en rapporteren.

  Bekijk volledig aanbod