Datawarehousing

In een concurrerende wereldwijde markt, is het nemen van de juiste beslissingen van doorslaggevend belang. Als het gaat om het nemen van strategische beslissingen en aangaan van partnerschappen, moeten bedrijven realtime business intelligence zien te verkrijgen. Door het verkrijgen van realtime business intelligence kunnen bedrijven betere beslissingen nemen en de concurrerende positie handhaven. Voor velen is het verzamelen, analyseren en omzetten van operationele data in realtime business intelligence rapporten een uitdaging. Door de verschillende afdelingen en wereldwijde markt, hebben bedrijven moeite met het aanleggen van een analytische en operationele omgeving voor het in realtime verzamelen, integreren en bewerken van gegevens in een datawarehouse. Een gevolg is dat bedrijven geen concurrentievoordeel uit het in realtime opvragen, organiseren en analyseren van gegevens in de datawarehouse kunnen behalen. Het ontbreken van een realtime datawarehouse maakt het lastig de business intelligence te verkrijgen die nodig is om tijdig op verandering van de markt te reageren. Om voor een solide, consistente en betrouwbare informatievoorziening te zorgen, is een systeem nodig die gegevensverzameling, gegevenstransformatie en gegevensbeheer met een realtime datawarehouse integreert. Een systeem die voor consistente en accurate realtime business intelligence zorgt. Voor data integratie en realtime business intelligence oplossingen, kunt u op de expertise van Invantive vertrouwen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van een analytische en operationeel datawarehouse voor het leveren van realtime business intelligence.

Specialist in realtime business intelligence diensten

Invantive levert datawarehouse en realtime business intelligence diensten voor gegevensintegratie op operationeel niveau. Onze diensten stellen u in staat om historische gegevens te verzamelen en in inzichtelijke rapporten te verwerken. Om operationele data in business intelligence rapporten om te zetten, maakt Invantive het u mogelijk queries uit te voeren en de gegevens te extraheren en te verzamelen. De verzamelde data kunt u vervolgens in verschillende rapportformaten, waaronder; Microsoft Excel en XPS, Adobe PDF, XML en XHTML opvragen. Dit levert u een concurrentievoordeel op. Door het in realtime opvragen van data en verwerken tot rapporten heeft u de beschikking over realtime business intelligence om belangrijke beslissingen te nemen. Met de opgevraagde business intelligence rapporten kunt u risico's inschatten en de juiste strategie bepalen om op veranderingen in de markt en binnen uw bedrijf te reageren. Het resultaat is meer inzicht in uw bedrijfsprocessen en de slagkracht om uw marktpositie te handhaven.

Uw partner in datawarehousing

Invantive levert branchespecifieke datawarehousing en rapportage diensten. Onze datawarehouse dienst geeft u de mogelijkheid uw data in realtime te verzamelen, te analyseren en tot inzichtelijke operationele rapporten te verwerken. Met Invantive als datawarehousing partner heeft u alle kennis en expertise in huis om realtime business intelligence te vergaren, aan uw compliance en regelgeving rapportage te voldoen en uw marktpositie te handhaven. Onze partnerschap in datawarehousing leveren u de volgende voordelen op:

  • Realtime datawarehousing en rapportage.
  • Locatie onafhankelijk benaderen, extraheren, analyseren en bewerken van uw historische data in realtime.
  • Eenvoudig opvragen van rapporten door het uitvoeren van SQL, PL/SQL queries.
  • EfficiĆ«nter beheren en onderhouden van al uw operationele data.
  • Implementatie van ISO-27002/17799 en BS-7799 audits.
  • Opvragen van business intelligence rapporten in verschillende formaten.

Voor een succesvolle datawarehouse implementatie haalt u met Invantive alle benodigde kennis en expertise in huis. Onze ervaring met branchespecifieke implementatie van datawarehouses stelt ons in staat om complexe vraagstukken te beantwoorden. Partners uit verschillende branches raden Invantive als een datawarehouse en business intelligence specialist aan. Sinds onze partnerschap hebben zij de inzichten verkregen om vroegtijdig op veranderingen in de markt te reageren en de concurrentiepositie te handhaven. Neem contact met ons als u realtime business intelligence wilt hebben of voor het nemen van een voorsprong op de concurrentie.