IT Architectuur

Het ontwikkelen van nieuwe strategieën om aan de verandering in de markt en behoefte van klanten te voldoen, heeft gevolgen voor de informatiestructuur en IT-Architectuur van bedrijven. Gevolgen die het concurrentievoordeel en slagkracht sterk kunnen verminderen. Het ontwerpen en implementeren van de juiste informatiestructuur is voor het behalen van de nieuwe doelstellingen een belangrijke succesfactor. Het nemen van verkeerde IT-Architectuur beslissingen brengt onnodige kosten met zich mee en heeft nadelige gevolgen voor de slagkracht en marktpositie van organisaties. Fusies, overnames en strategische samenwerkingen brengen risico's met zich mee en vragen om expertise, kennis en een vooruitziende blik als het gaat om het inzichtelijk maken van risico's, ontwerpen, implementeren van nieuwe IT-landschappen of het optimaliseren van bestaande. Door technologische ontwikkelingen wordt het voor organisaties steeds lastiger om IT-risico's in te schatten en een flexibele bedrijfs-georiënteerde IT-Architectuur te ontwerpen die aan de huidige en toekomstige behoefte voldoet. Invantive biedt u ondersteuning tijdens het inzichtelijk maken van risico's en het nemen van investeringsbeslissingen voor het ontwerpen van uw bedrijfs-georiënteerde IT-Architectuur en het optimaliseren van de informatiestructuur. Invantive helpt u de juiste innovatiebeslissingen te nemen die nodig zijn om uw doelstellingen te behalen en een informatiestructuur te ontwerpen die aan de huidige en toekomstige behoefte voldoet. Met Invantive als partner haalt u alle benodigde kennis in huis om uw IT-Architectuur te ontwerpen en de informatiestructuur te optimaliseren. Invantive geeft u alle inzichten die nodig zijn om zonder kwaliteitsverlies kosten te besparen en uw flexibiliteit en concurrentievoordeel te behouden.

Expert in risico en informatieanalyse diensten

Invantive is een expert in het extraheren, analyseren en inzichtelijk maken van data voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de informatiestructuur. Invantive levert verschillende informatieanalyse diensten, waaronder; datawarehousing, datamart, risicoanalyse en rapportage diensten. Onze informatieanalyse diensten stellen u in staat om gemakkelijk operationele data te extraheren, te verzamelen, te analyseren en in inzichtelijke rapporten te presenteren. Dit geeft uw analisten het voordeel van het in realtime verzamelen, analyseren en bewerken van operationele data tot accurate rapporten. Voor uw besluitvorming betekent dit dat u snel de benodigde inzichten verkrijgt die nodig zijn om risico's in te schatten, kansen te ontdekken, de juiste beslissingen te nemen tijdens het ontwikkelen van uw nieuwe strategie. Expertise en ervaring met het analyseren van de informatiestructuur van verschillende branches en specifieke bedrijfsprocessen, stelt ons in staat om complexe informatieanalyse trajecten te initiëren, te begeleiden en succesvol af te ronden. Invantive levert de benodigde software en biedt u ondersteuning gedurende het gehele informatieanalyse proces. Wij adviseren u over de te nemen beslissingen voor het ontwerpen en implementeren van een flexibele, innovatieve bedrijfs-georiënteerde IT-Architectuur die aan uw behoefte blijft voldoen. Daarnaast helpen wij u maatwerksoftware te ontwikkelen om specifieke bedrijfsprocessen te monitoren en de informatiestructuur te optimaliseren. Met Invantive als partner bent u in staat een informatieanalyse traject te starten, operationele rapporten in realtime op te vragen, uw informatiestructuur te optimaliseren en een solide bedrijfs-georiënteerde IT-Architectuur te ontwikkelen.

Uw partner in informatiestructuur en IT-Architectuur diensten

Onze informatiestructuur en IT-Architectuur diensten stellen u in staat om een solide IT-landschap te ontwikkelen en te implementeren die aan uw huidige en toekomstige behoefte voldoet. Voor onze partners hebben wij verschillende branchespecifieke bedrijfs-georiënteerde IT-Architectuurprojecten succesvol voltooid, waaronder;

  • Bankwezen: ontwerp en implementatie van een platform-onafhankelijke architectuur voor het controleren van batch-verwerking van ISV-software.
  • Bankwezen: ontwikkeling, implementatie en optimalisatie van een softwareoplossing om data uit verschillende systemen in realtime te verzamelen voor de dagelijkse risicoanalyse en rapportage. Financiële dienstverlening: ontwerp en implementatie van een platform- en ERP onafhankelijke architectuur voor een vooraanstaande leverancier van contractmanagementoplossingen.
  • Financiële dienstverlening: migratie van complexe financiële systemen van Oracle RDBMS releases naar een geconsolideerde en eenduidige Oracle RDBMS-versie op basis van Unicode en single sign-on.
  • Metaalindustrie: ontwerp en implementatie van een hosting-omgeving voor wereldwijde ERP-implementaties voor een grote fabrikant van componenten.
  • Softwareontwikkeling: ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van informatiesystemen met een complexe informatiestructuur voor Oracle Applications, UNIX en VMS met Oracle Designer en Oracle Developer.
  • Zakelijke dienstverlening: ontwerp van interne rapportage voor business balanced score cards verspreid over een groot aantal geografische locaties.

Met Invantive als partner bent u in staat om een solide IT-landschap en informatiestructuur voor uw nieuwe strategie te ontwikkelen. Partners uit verschillende branches raden onze informatieanalyse, bedrijfs-georiënteerde IT-Architectuur en informatiestructuur diensten aan. Sinds de samenwerking met Invantive is een IT-infrastructuur ontworpen en geïmplementeerd die aan de veranderende markt en toekomstige bedrijfsdoelstellingen blijft voldoen. Neem voor het verkrijgen van accurate inzichten en het ontwikkelen van een solide IT-landschap die aan uw behoefte blijft voldoen contact met ons op.