IT Beheer

Om de marktpositie te behouden en bedrijfsprocessen te optimaliseren, moeten ondernemingen verschillende applicaties, software, databases en servers installeren die aan de behoefte van het bedrijf en de eindgebruikers voldoen. Deze verscheidenheid aan software en applicaties maakt het beheren van de IT-infrastructuur een kostbaar en tijdrovend proces. Door het toenemende aantal gebruikers, variëteit aan bedrijfsprocessen en de complexiteit van systemen, is IT-beheer belangrijker dan ooit. Door de complexiteit van de IT-infrastructuur, komen bedrijven steeds vaker voor onaangename verassingen te staan als het gaat om het beheersen van de kosten, inschatten van risico's en bewaken van de kwaliteit van de software en applicaties. Het opzetten en beheren van een IT-infrastructuur die aan de huidige en toekomstige eisen voldoet, is voor velen een uitdaging. Door de IT-landschappen zorgvuldig op te zetten en blijvend te optimaliseren kan deze uitdaging worden overwonnen. Het resultaat is een versterkte marktpositie en beheersing van de IT-kosten voor de lange termijn. Invantive is een specialist in het opzetten, optimaliseren en beheren van complexe IT-infrastructuren. Onze IT-beheerdiensten geven u alle inzichten die nodig zijn om nu en in de toekomst de juiste IT-oplossingen te implementeren, te optimaliseren, te beheersen en uw marktpositie te verbeteren. Ervaring en expertise met een verscheidenheid aan branchespecifieke IT-vraagstukken stelt ons in staat om complexe IT-beheer en optimalisatietrajecten succesvol te begeleiden en af te ronden. Onze IT-infrastructuur en analyse diensten helpen u om huidige en toekomstige problemen inzichtelijk te maken en op te lossen. Invantive helpt u risico's in te schatten, IT-landschappen zorgvuldig op te zetten, problemen te voorzien en structureel op te lossen, de kwaliteit te bewaken en de IT-beheerkosten te verminderen.

IT-infrastructuur optimalisatiediensten vanuit een zakelijk perspectief

Invantive heeft de kennis en ervaring in huis om uw IT-infrastructuur te optimaliseren, de flexibiliteit te vergroten, de beheerkosten te verlagen en uw opbrengsten te verhogen. Vanuit een zakelijk perspectief lost Invantive IT-vraagstukken als: IT-Architectuur, database architectuur, performance tuning, applicatieontwikkeling, interface ontwikkeling, implementatie en aanpassing van Oracle databases en applicaties op. Onze ervaring met deze vraagstukken en variëteit aan IT-infrastructuren stelt ons in staat om aan de specifieke behoefte van uw branche en bedrijf te voldoen. Invantive levert de kennis en de benodigde middelen om uw IT-landschap, bedrijfsprocessen en datawarehouse grondig te analyseren, knelpunten inzichtelijk te maken en optimalisatiekansen te benutten. Invantive helpt u met het analyseren van de data, creëren van rapporten en het ontwikkelen van een optimalisatietraject voor uw huidige en toekomstige IT-landschap. Daarnaast helpt Invantive u met de ontwikkeling van maatwerksoftware voor het automatisch monitoren en controleren van uw bedrijfsprocessen. Dit heeft als voordeel dat u snel zelf knelpunten kunt ontdekken en verhelpen. Het resultaat is een geoptimaliseerde infrastructuur die blijvend aan uw specifieke behoefte voldoet. Met Invantive als partner bent u in staat om uw huidige en toekomstige IT-vraagstukken zonder nieuwe investering structureel op te lossen.

Expert in IT-Beheerdiensten

Invantive is uw partner in IT-oplossingen. Wij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en middelen om een variëteit aan branchespecifieke IT-vraagstukken succesvol op te lossen. Om u nu en in de toekomst van dienst te kunnen zijn investeert Invantive in gespecialiseerde kennis. Door deze investering zijn wij in staat om kwalitatieve en innovatie IT-diensten aan onze partners te leveren. Dit geeft onze partners het voordeel van het verkrijgen van nieuwe kennis zonder zelf te hoeven investeren. Als IT-expert heeft Invantive verschillende IT-vraagstukken opgelost, waaronder:

  • Ontwerp, implementatie en optimalisatie van ERP en IT-Architectuur voor vastgoedontwikkelaars.
  • Ontwerp, ontwikkeling, implementatie en optimalisatie van specifieke applicaties die de financiële risico's, prijsstelling en opbrengsten van vastgoedontwikkelingsprojecten calculeren.
  • Ontwikkeling en implementatie van applicaties om facturatie van projectkosten te optimaliseren.
  • Ontwerp en implementatie van financiële rapportage software voor het bankwezen en financiële dienstverlening.
  • Het beheren en optimaliseren van verschillende Glovia ERP-systemen met Oracle.
  • Optimalisatie van huidige en ontwerp en implementatie van nieuwe IT-systemen met Oracle E-Business suite.
  • Optimalisatie en migratie van complexe systemen voor financiële dienstverleners, die gebruik maken van Oracle RDMS gebaseerd op Unicode en single sign-on.
  • Ontwerp en ontwikkeling van branchespecifieke hosting-omgevingen voor globale ERP en CRM-implementaties waaronder vastgoedontwikkelaars en componentfabrikanten.

Met Invantive als partner heeft u alle kennis in huis om uw IT-behoefte inzichtelijk te maken, de juiste innovatiebeslissingen te nemen en uw marktpositie te verbeteren. Partners uit verschillende branches raden Invantive als IT-infrastructuur en beheer specialist aan. Sinds onze samenwerking is de IT-infrastructuur geoptimaliseerd en zijn de IT-beheerkosten sterk verlaagd. Neem contact met ons op en verkrijg de kennis om uw IT-behoefte inzichtelijk te maken, risico's in te schatten, de juiste beslissingen te nemen en uw IT-infrastructuur blijvend te optimaliseren.