Regelgevende Rapportage

Door grensoverschrijdende activiteiten dienen bedrijven aan de regulatory reporting en compliance regels van verschillende landen te voldoen. Het ontbreken van inzichtelijke, transparante en accurate regulatory compliance rapporten, maakt het zaken doen lastig. Ondernemingen verliezen namelijk de integriteit en kunnen de continuïteit van de grensoverschrijdende activiteiten niet waarborgen. Om non-compliance risico’s voor wetten zoals contouren voor compliance, wet financiële dienstverlening en organisatorische richtlijnen te minimaliseren, dienen de verschillende wetten en regels waar het bedrijf aan moet voldoen daarom inzichtelijk te zijn. Voor veel bedrijven is het beheersen van compliance risico's door de verschillende regels inzichtelijk te maken lastig. Door complexe wet- en regelgeving en organisatiestructuren hebben bedrijven moeite met het vergaren van business intelligence en het creëren van accurate regulatory compliance rapporten. Het resultaat is een verhoging van de non-compliance risico's met grote financiële gevolgen. Om de risico's te beheersen en de continuïteit te waarborgen, dienen bedrijven snel en accuraat aan te tonen dat er aan de regulatory reporting en compliance regels voldaan wordt. Om aan deze eisen te voldoen, moet het verzamelen, bewerken en omzetten van operationele data uit verschillende systemen en afdelingen geoptimaliseerd worden. Invantive biedt u de middelen en inzichten die nodig zijn om financiële risico's te beheersen en aan de regulatory reporting en compliance- eisen van uw gehele organisatie te voldoen. Invantive is een specialist in het leveren van realtime regulatory compliance- en regulatory reporting diensten. Invantive heeft de middelen en expertise om realtime data uit complexe systemen te extraheren, te bewerken, te analyseren en inzichtelijk te maken. Invantive levert verschillende datawarehouse, datamart en risicoanalyse diensten die u in staat stellen data in business intelligence om te zetten, de compliance regels van uw organisatie inzichtelijk te maken, te monitoren, te analyseren en de risico's te beheersen. Of het nu gaat om het verwerken van persoonsgegevens, financiële rapportage en integriteit van het personeel, met Invantive bent u in staat om operationele data uit verschillende systemen te bewerken, op compliance regels te controleren en realtime regulatory rapporten te creëren. Met onze realtime regulatory compliance- en regulatory reporting diensten, haalt u alle benodigde kennis in huis om aan de wet -en regelgeving te voldoen en risicomanagement en compliance monitoring binnen uw organisatie te implementeren.

Risicomanagement en realtime compliance monitoring

Overnames, fusies en samenwerkingsverbanden van ondernemingen over verschillende landen, maken het implementeren van risicomanagement en realtime compliance monitoring een grote uitdaging. Een uitdaging die voor de besluitvorming, risicomanagement en het bereiken van de doelstellingen van doorslaggevend belang is. Als het gaat om het in schatten van risico's tijdens het nemen van beslissingen voor overnames, samenwerkingsverbanden, aanbestedingsprocedures, financiering en werkkapitaal is transparantie erg belangrijk. Voor een succesvolle fusie of overname moeten daarom de informatievoorziening, processen en structuren van de organisatie inzichtelijk, stuurbaar, te monitoren en beheersbaar zijn. Met Invantive als partner heeft u alle expertise in huis om uw informatievoorziening te optimaliseren, financiële risico's te managen, de transparantie te vergroten en uw doelstellingen te behalen. Invantive helpt u de informatievoorziening, structuren en processen van uw bedrijf inzichtelijk te maken en te optimaliseren. Met onze diensten bent u in staat om automatisch gegevens te verzamelen, te analyseren en de risico's van langlopende activiteiten te overzien. Invantive maakt het u gemakkelijk om queries in uw database uit te voeren, gegevens te extraheren en rapporten in de door u gewenste formaat in realtime op te vragen. Het voordeel hiervan is dat u snel over de geschikte rapporten en inzichten beschikt die nodig zijn om strategische, organisatorisch en operationele beslissingen te nemen. Dit is voor het behalen van de groeidoelstellingen, het beheersen van risico's en monitoring van compliance belangrijk. Het stelt u namelijk in staat de potentiële integriteit en financiële risico's van uw bedrijf snel inzichtelijk te maken, in te schatten en een strategische plan te ontwikkelen. Door het implementeren van risicomanagement en compliance monitoring kunt u de risico's van langlopende activiteiten inzichtelijk maken en beheersen. Het resultaat is meer transparantie en een verbeterde positie. Invantive is een expert in het implementeren van risicomanagement en realtime compliance monitoring voor verschillende branches. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om complexe branchespecifieke compliance en risicomanagement trajecten succesvol te begeleiden en af te ronden. Met Invantive als partner bent u in staat om financiële risico's in te schatten, uw realtime compliance en regulatory reporting te optimaliseren, de integriteit en transparantie te vergroten, aan de wet- en regelgeving te voldoen en uw doelstellingen te behalen.

Compliance raamwerk voor uw gehele organisatie

Onze realtime regulatory reporting en compliance diensten stellen u in staat om een compliance raamwerk te ontwikkelen die u efficiënter met complexe wet- en regelgeving laat omgaan. Uw resultaat is een reductie van compliance risico's, verhoogde transparantie en integriteit. Met Invantive als partner heeft u alle kennis in huis om risicomanagement, regulatory reporting en compliance trajecten succesvol te initiëren en af te ronden. Als partner ondersteund Invantive u ook na de implementatie, automatisering en optimalisatie van realtime risicomanagement, compliance monitoring en reporting binnen uw gehele organisatie. Dit levert u het voordeel van het snel op veranderingen in de markt en binnen uw organisatie te reageren en de eventuele nieuwe regelgeving en processen te implementeren. Met onze realtime regulatory compliance en regulatory reporting diensten haalt u alle benodigde kennis in huis om een compliance raamwerk te ontwikkelen, risicomanagement te implementeren en aan al uw rapportage verplichtingen te voldoen. Onze expertise met het ontwikkelen van regulatory reporting en compliance raamwerk levert onze partner voordelen op, waaronder:

Met Invantive als partner haalt u alle kennis in huis om een compliance en regulatory reporting raamwerk te ontwikkelen en te implementeren. Dit stelt u in staat om automatisch op non compliance risico's te controleren, uw integriteit en betrouwbaarheid te vergroten en aan de wet- en regelgeving van uw organisatie te voldoen. Partners uit verschillende branches raden onze regulatory reporting en regulatory compliance diensten aan. Sinds de samenwerking met Invantive hebben zij een compliance raamwerk ontwikkeld die de transparantie en betrouwbaarheid van de organisatie vergroot. Neem voor het implementeren en optimaliseren van uw risicomanagement, regulatory reporting en compliance monitoring in realtime contact met ons op.