Bankwezen

Sinds 1994 werkt Invantive voor het bankwezen en in die jaren heeft het bankwezen grote veranderingen doorgemaakt om in te spelen op de veranderende samenleving. Het is onze overtuiging dat het bankwezen in beweging zal blijven en dat de bedrijfsprocessen en software daarop voorbereid moeten zijn. Op basis daarvan hebben we vaardigheden ontwikkeld en bijpassende kennis zodat ook uw bancaire instelling zich kan blijven aanpassen:

  • Datawarehousing: de datawarehousing diensten van Invantive zorgen er voor dat u analyses kunt maken om vragen te beantwoorden. We zorgen er voor dat zowel de al bekende vragen maar ook zoveel mogelijk de nog niet bekende vragen beantwoord kunnen worden.

  • IT-Architectuur: het bankwezen wordt aangedreven door vertrouwen. En toch verwacht de samenleving dat het bankwezen flexibel en pragmatisch meeveert. Om als bank te kunnen meebewegen terwijl de “winkel openblijft’ en het vertrouwen in stand blijft, is het nodig om slimme en betaalbare oplossingen te verzinnen zodat je als bank niet in het beton verankerd wordt. Met IT-architectuur van Invantive helpen we u daarbij.

  • Regulatory reporting en de rapportage producten van FRS. Invantive heeft bijna tien jaar ervaring in het implementeren van de producten van FRS voor bijvoorbeeld WTK / WFT, DRA, IFRS en Basel 2. Onze grootste kracht ligt er in dat we zowel de technische realisatie maar ook een flink deel van de functionele implementatie kunnen uitvoeren.